Termeni si conditii

TERMENE SI CONDITII Compania care administreaza site-ul www.NobleMan.ro , este sc.Bia&Mada Cosmetics .srl numit in continuare sc.Bia&Mada Cosmetics .srl, inregistrata la registrul comertului cu J29/762/2016 si avand codul unic de inregistrare RO 35945716. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. sc.Bia&Mada Cosmetics .srl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. 

1. Acces la informatii sc.Bia&Mada Cosmetics .srl. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe site-ul nobleman.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce,de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice maniera contrare intereselor companiei nobleman.ro, fara acordul prealabil scris.

 2. Dreptul de autor. Intregul continut al site-lui nobleman.ro- imagini,texte,elemente de grafica,simboluri,web,email si alte date sunt proprietatea nobleman.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. 

3. Comentariile utilizatorilor Utilizatorii nobleman.ro pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care pot fi publicate pe site. Nobleman.ro isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal,obscen,amenintator,defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane,contine virusi,texte vizand diverse campanii de promovare,mailuri in masa sau orice alta forma de spam. 

4. Preturi Preturile prezentate includ TVA (20%) . 

5. Livrare Livrarea produselor se face oriunde in Romania. NobleMan.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor. Daca livrarea se face pentru o localitate unde curieratul rapid Cargusnu are punct de lucru, va fi un cost suplimentar la transport, care va fi suportat de catre client. Acest cost suplimentar depinde de distanta de la cel mai apropiat punct de lucru a curieratului. NobleMan.ro isi rezerva dreptul sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive care includ:incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism,proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de sc.Bia&Mada Cosmetics .srl fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate de sc.Bia&Mada Cosmetics .srl de la acest client. 

6. Plata Plata produselor se poate face pe baza facturii proforme primita pe mail, prin ramburs . Sistem ramburs: plata produselor se face la curier in momentul livrarii coletului. 

7. Garantia produselor Produsele cumparate prin intermediul site-lui NobleMan.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

 8. Termene de utilizare a newsletteru-lui Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul NobleMan.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din partea de jos a fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Abonatii newsletter-ului Nobleman.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura , nici continutul mesajelor respective. NobleMan.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca nobleman are motive de a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 9. Dreptul de returnare a produselor Clientul are dreptul de a notifica in scris NobleMan.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produslui cumparat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Orice astfel de cerere/ notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@nobleman.ro , sau prin telefon la numarul 0723546001 

10. Dispozitii finale Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe NOBLEMAN, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord acesti Termeni si Conditii de Utlizare a site-lui NobleMan.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Contact Info livrare Termeni si conditii Politica de Confidentialitate
Viziteaza site-ul Nobleman.ro pe ShopMania